Ανθυγρά Χωρίσματα W.C. LOGGERE

Τα ανθυγρά χωρίσματα LOGGERE είναι η γρήγορη και οικονομική λύση για κατασκευή διαχωριστικών σε χώρους wc και λουτρών - ντους.

Χαρακτηρίζονται από τη λιτή αισθητική τους, την ταχύτητα της κατασκευής τους και το σημαντικότερο από την αντοχή τους σε βαριά χρήση σε υγρούς χώρους.

Είναι πλήρως ανθυγρά και η επιφάνειά τους δε παρουσιάζει πόρους, εξασφαλίζοντας έτσι και την υγιεινή του χώρου όπου εφαρμόζονται.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΧΩΡΙΣΜΑΤΩΝ W.C. LOGGERE

Τα χωρίσματα W.C.  κατασκευάζονται από προφίλ αλουμινίου και πανέλα TRESPA τύπου ATHLON από 13 mm μασίφ φορμάϊκα υψηλής συμπίεσης, η οποία είναι κατασκευασμένη από κυψελοειδείς ίνες και ρητίνες κατά τα Ευρωπαϊκά Standard BS/EN 438 & DIN 16926. To 60-70% των υλικών των πανέλων αποτελείται από κυψελωειδείς ίνες και το υπόλοιπο από διαμορφωμένη φαινολική ρητίνη και ρητίνη μελαμίνης όσον αφορά στο φινίρισμα τους.

Τα πανέλα είναι scratchproof, πλήρως ανθυγρά, Anti Vandal και κατάλληλα για χρήση σε χώρους υγιεινής.

Το συνολικό ύψος των χωρισμάτων είναι 2060 ή 2016 και των στηριγμάτων ύψους 150 mm.  Το βάθος και το πλάτος των καμπίνων ρυθμίζεται ανάλογα με τις προδιαγραφές του έργου.  Τα θυρόφυλλα είναι από όμοιο υλικό TRESPA και έχουν διάσταση 600 x 1850 mm και αναρτώνται με τρεις ειδικούς NYLON μεντεσέδες με ατσάλινους πύρους καλυμμένους με Nylon για να προσφέρουν ανθυγρότητα.

Το θυρόφυλλο φέρει ειδική κλειδαριά NYLON με χρωματιστή ένδειξη "ΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΟ / ΕΛΕΥΘΕΡΟ" και κλειδώνει με απλό στροφείο από την μέσα πλευρά του W.C.  Το θυρόφυλλο φέρει και πόμολο σταθερό από NYLON και στις δυο (2) πλευρές.  Το χρώμα των προφίλ μπορεί να είναι λευκό RAL 9016, και κόκκινο RAL 9003, μαύρο RAL 9005 ή ανοδιωμένο.  Τα εξαρτήματα μπορούν να είναι λευκά, κόκκινα ή μαύρα.

Τα χωρίσματα W.C. όταν τοποθετηθούν πρέπει να παρουσιάσουν λεία επιφάνεια χωρίς κατακόρυφα προφίλ αλουμινίου, πλην των γωνιακών και του οριζόντιου οδηγού.

 Οι ενώσεις των θυρών με τα πανέλα, σταθεροποιούνται στον τοίχο με τη χρήση προφίλ U 20 x 30 mm.  Ορατές βίδες δεν γίνονται αποδεκτές.

Copyright © 2013 Quality
Design-Hosting isites.gr