Υπερυψωμένα Δάπεδα

Τα συστήματα υπερυψωμένων δαπέδων που προσφέρει η Quality ΕΠΕ αποτελούν την ιδανική λύση για δάπεδα επαγγελματικών χώρων, όπου η ευελιξία και η εύκολη προσβασιμότητα είναι απαραίτητα.

Η χρήση τους επιτρέπει τη δημιουργία ενός κενού χώρου (plenum) ανάμεσα στην πλάκα και το τελικό δάπεδο, για την όδευση ηλεκτρολογικών, υδραυλικών και μηχανολογικών εγκαταστάσεων (Η/Μ). Επίσης καθίστανται εύκολες οι μεταβολές του χώρου ανάλογα με τις εκάστοτε απαιτήσεις χρήσης ή συντήρησης. Αυτό γίνεται με την αφαίρεση ή πρόσθεση αντίστοιχα των κινητών πλακών.

Προσφέρονται σε μεγάλη ποικιλία υψομέτρων από ελάχιστο ύψος 50mm (τελειωμένο δάπεδο), ενώ σε μέγιστο κάθε απαίτηση μπορεί να καλυφθεί.

Μεγάλη είναι επίσης και η επιλογή ως προς τη τελική ικανότητα κάλυψης φορτίων, με δυνατότητες που ξεπερνούν τα 45kN/m2.

Ο πυρήνας των πλακών υπερυψωμένου δαπέδου κατασκευάζεται από μοριοσανίδα υψηλής συμπίεσης ή ανυδρίτη. Η κάτω πλευρά των πλακών ενισχύεται είτε με φύλλο αλουμινίου 0,05mm είτε με φύλλο χάλυβα 0,5mm.

Επιλογές φινιρίσματος πλακών : HPL - Vinyl/PVC - Rubber - Linoleum - Φυσικό παρκέ - Κεραμικά πλακίδια - Φυσικά μάρμαρα & γρανίτες

  Γυμνή επιφάνεια ( φύλλο αλουμινίου 0,05mm ) για χρήση loose-lay δαπέδου όπως μοκέτα πλακάκι PVH

Τέλος πολλά είναι τα αξεσουάρ που προσφέρονται όπως : εργαλεία ανύψωσης, θυρίδες καλωδίων, δίατρητες πλάκες δαπέδου για τη ροή του αέρα, γρίλιες για ενδοδαπέδια συστήματα θέρμανσης και κλιματισμού, σκαλιά, ράμπες κ.α.

Διαθέσιμα Συστήματα Υπερυψωμένων Δάπεδων

Copyright © 2013 Quality
Design-Hosting isites.gr