Κεραμικά Δάπεδα MOSA

MOSA

Κεραμικά Πλακίδια Αρχιτεκτονικών Εφαρμογών Υψηλής  Αντοχής

Ο κομψός σχεδιασμός, η καθαρότητα και η απλότητα των πλακιδίων της Mosa αντικατοπτρίζουν άμεσα τον ξεχωριστό κ μοναδικό τους χαρακτήρα. Η Mosa καθοδηγείται από την καινοτομία και αυτό αντικατοπτρίζεται σε κάθε πλακάκι. Ερευνούμε, αναπτύσσουμε και βελτιώνουμε συνεχώς το προϊόν μας, προσφέροντας στους αρχιτέκτονες τη δημιουργική ελευθερία και διασφαλίζοντας ότι έχουν τα καλύτερα δυνατά μέσα για τα σχέδιά τους.

Όλες οι συλλογές της Mosa, προσφέρουν σύγχρονη αισθητική κι έξυπνη λειτουργικότητα, καθώς είναι κατάλληλα για χρήση σε δάπεδα, τοίχους, ως επένδυση όψεων κτιρίων καθώς και κατάλληλα για χρήση σε εξωτερικούς χώρους, καλύπτοντας όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις αντιολισθηρότητας και βαριάς χρήσης.

Η νέα κεντρική σειρά CORE, είναι μια εντυπωσιακή συλλογή κεραμικών πλακιδίων που συνδυάζει τις τρεις πιο δημοφιλείς σειρές της Mosa, QUARZ, TERRA MAESTRICHT και SOLIDS.

H κάθε μία από τις σειρές αυτές προσφέρει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της, από την “δυναμική” πλούσια αισθητική της σειράς  SOLIDS, στην απαλή ματ “σκονισμένη” υφή της σειράς  TERRA ΜAESTRICHT και την “σκληρή” γρανιτική υφή της σειράς  QUARZ.

Η νέα συλλογή  CORE,  εκτός των τετράγωνων και ορθογώνιων σχημάτων, προσφέρει επτά νέα καινοτόμα σχήματα , που προσφέρουν έτσι αμέτρητες σχεδιαστικές επιλογές στους σχεδιαστές.

Αυτή η δυνατότητα εξασφαλίζει αποτελεσματικότητα και ευκολία για επιλογή σχεδιασμού, από πιο παραδοσιακές φόρμες μέχρι τις πιο σύγχρονες, προσφέροντας ‘καθαρές’ και εντυπωσιακές εφαρμογές.

Η δυνατότητα συνδυασμών διαφορετικών υφών και σχημάτων τρίγωνων, ημικυκλικών, τεταρτημόριων, τετράγωνων και άλλων, προσφέρει ανεξάντλητες επιλογές σχεδιασμού, από το πλέον φιλόδοξο έως το πιο ήρεμο και διακριτικό, με όριο μόνον την φαντασία του σχεδιαστή.

Οι συλλογές της Mosa καλύπτουν όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις βιωσιμότητας (C2C) και συνεισφέρουν θετικά στα Συστήματα  LEED , BREEAM και DGNB.

Photo Gallery

Δείτε επίσης