Πτυσσόμενα χωρίσματα Winab

Με τα πτυσσόμενα χωρίσματα Σουηδικής προέλευσης, γρήγορα και εύκολα διαμορφώνονται οι χώροι για να εξυπηρετήσουν τις λειτουργικές σας ανάγκες, κατά περίπτωση, προσφέροντας υψηλή ηχομόνωση, και μοναδική αισθητική και ευελιξία.

Αυτά τα χωρίσματα αποτελούν ιδανική λύση για ξενοδοχεία, εστιατόρια, γραφεία, κατοικίες και γενικά χώρους όπου απαιτείται ο γρήγορος και εύκολος διαχωρισμός. Στην περίπτωση που απαιτείται ορατότητα ή διερχόμενος φωτισμός μεταξύ των χώρων, υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης υαλοπινάκων (με η χωρίς βενετικά στόρια) χωρίς να παραβλάπτεται η ηχομόνωση του χωρίσματος και με άψογο αισθητικό αποτέλεσμα.

Αναρτόμενα ή με οδηγό δαπέδου

Τα πτυσσόμενα χωρίσματα μπορούν να αναρτηθούν από την οροφή ή να κυλούν σε  οδηγό δαπέδου με ειδικά ένσφαιρα ράουλα, χωρίς να γίνεται ανάρτηση βάρους από την οροφή. Όταν το χώρισμα αναρτάται από την οροφή, δεν απαιτείται οδηγός δαπέδου και αποτελεί ιδανική λύση για τελειωμένους χώρους όπου προκύπτει εκ των υστέρων η ανάγκη τοποθέτησης χωρίσματος.

Τα χωρίσματα μπορούν να είναι μονόφυλλα ή δίφυλλα. Στην ανεπτυγμένη θέση τους τα χωρίσματα είναι εντελώς επίπεδα. Τα πάνελ του χωρίσματος είναι κατασκευασμένα από πλαίσιο αλουμινίου και ενώνονται μεταξύ τους με αρθρώσεις, ενώ ειδικοί πύροι αναλαμβάνουν τη σωστή σφράγιση του χωρίσματος. Η επιφάνεια του χωρίσματος μπορεί να είναι από λευκή μελαμίνη (συνήθως), ή προετοιμασία για βαφή, ενώ εναλλακτικά, μπορεί να είναι οποιαδήποτε μελάμίνη η καπλαμάς. Ειδικά ελαστικά παρεμβύσματα εξασφαλίζουν τη σφράγιση ανάμεσα στα πάνελ και τον οδηγό (σε οροφή και δάπεδο). Το τελευταίο πάνελ χρησιμοποιείται ως πόρτα, η οποία κλειδώνει σε ειδικό προφίλ από αλουμίνιο λευκού χρώματος.

Τα πτυσσόμενα χωρίσματα εξασφαλίζουν μακροχρόνια απροβλημάτιστη λειτουργία. Τα πανέλα αναρτώνται από ειδικά ένσφαιρα ράουλα τα οποία τοποθετούνται σε κάθε δεύτερο πάνελ. Τα χωρίσματα με οδηγό στο δάπεδο μπορούν να έχουν κεντρική η έκκεντρη ανάρτηση και κυλούν σε οδηγό αλουμινίου. Ο οδηγός έχει πλάτος 93mm και εξέχει μόλις 5mm πάνω από το δάπεδο. Και οι δύο τύποι έχουν ρυθμιζόμενο οδηγό οροφής. Σε κάθε δεύτερο πάνελ, ειδικός χωνευτός πύρος “κλειδώνει” το πάνελ μέσα στον οδηγό. Τα χωρίσματα κλειδώνουν και ανοίγουν με τη χρήση μιας πολύ εύχρηστης χειρολαβής. Οι πύροι ασφαλίζουν το χώρισμα στη θέση του και το τελευταίο πάνελ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πόρτα διέλευσης με ειδική χωνευτή χειρολαβή και κλειδαριά (προαιρετικά).

Photo Gallery

Δείτε επίσης

Κατηγορία

Συστήματα Χωρισμάτων

Διαθέσιμα αρχεία

Winab melamine sample card

winab-gr