Μεταλλικές Πυράντοχες NINZ

Μεταλλικές Πυράντοχες Πόρτες NINZ

Πυράντοχες πόρτες του Ιταλικού οίκου NINZ, θερμομονωτικές και καπνοστεγανές με πυρήνα από ειδικά ορυκτά πυρίμαχα υλικά, με διαφορετικούς τύπους πλαισίων/κασών και αξεσουάρ ανάλογα με τον τύπο χρήσης και εφαρμογής.
Οι πυράντοχες πόρτες εγκαθίστανται μέσα στα κτίρια για να δημιουργήσουν ασφαλή τμήματα μεταξύ των χώρων (πυροδιαμερίσματα) αποφεύγοντας τη διάδοση της φλόγας και του καπνού σε περίπτωση πυρκαγιάς. Μπορούν να εφοδιαστούν με πληθώρα εξαρτημάτων, μπαρών και κλειδαριών πανικού, μηχανισμούς επαναφοράς, λαβές ασφαλείας και πολλά άλλα για να καλύψουν κάθε απαίτηση. Επιπλέον μπορούν να τοποθετηθούν γύρω από το κτίριο ως πόρτες εξόδου κι ανοίγουν εύκολα επιτρέποντας την γρήγορη απόδραση/ εκκένωση του χώρου σε περιπτώσεις πυρκαγιάς.

Οι κύριες οικογένειες παραγωγής της NINZ χωρίζεται στους εξής τύπους – μοντέλα:
– PROGET (πυρασφάλειας και πολλαπλών χρήσεων)
– UNIVER (πυρασφάλειας και πολλαπλών χρήσεων)
– REVER (πολλαπλών χρήσεων)

Όλοι οι τύποι πορτών παράγονται σε ένα ευρύ φάσμα εργοστασιακών χρωμάτων RAL, με δυνατότητα φεγγιτών – ένθετων πάνελ/τζαμιού σε πολλά σχήματα και διαστάσεις, είδη κιγκαλερίας, ηλεκτρονικών συστημάτων, αξεσουάρ, γρίλιες και διατρήσεις εξαερισμού κι έτσι μπορούν να ικανοποιήσουν και το πιο απαιτητικό έργο

Το αποκορύφωμα της εξατομίκευσης του προϊόντος παρέχεται από τη τεχνολογία NDD (Ninz Ψηφιακό Ντεκόρ), ένα διακοσμητικό φινίρισμα αποκλειστικά από τη ΝΙΝΖ το οποίο καθιστά δυνατή την αναπαραγωγή οποιουδήποτε σχεδιασμού (γράμματα, εικόνες ή λογότυπα) στην επιφάνεια της πόρτας. Η τεχνολογία αυτή μετατρέπει το προϊόν σε πολύ περισσότερο από μια απλή πόρτα πυρασφάλειας. Ένα ευέλικτο στοιχείο σχεδιασμού το οποίο οι αρχιτέκτονες και οι σχεδιαστές μπορούν να το προσαρμόσουν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Όλες οι πυράντοχες πόρτες ΝΙΝΖ παραδίδονται εξ ολοκλήρου ως πλήρη πιστοποιημένα συστήματα συμπεριλαμβανομένων και των πρόσθετων αξεσουάρ τους (φεγγίτες, κλειδαριές, μπάρες κτλ), με ξεχωριστή αναγραφόμενη ταυτότητα ανά σετ.

Photo Gallery

Δείτε επίσης