Ξύλινες Ηχοαπορροφητικές LAMBRI LAWAPAN

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΞΥΛΙΝΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ LAMBRI

LAMBRI INTERIOR
Τα ξύλινα ακουστικά πανέλα της LAMBRI κατασκευάζονται από πυρήνα μοριοσανίδας ή ινοσανίδας που η εμφανής τους πλευρά επενδύεται με φυσικούς καπλαμάδες αρίστης ποιότητας φινιρισμένους με υψηλής ποιότητας άχρωμο βερνίκι.

Τα ακουστικά πανέλα της LAMBRI προσφέρονται σε τύπους με εμφανή διάτρηση κυκλικής ή οβάλ διατομής(τύπος Lawapan) σε διάφορες διαμέτρους και σχέδια καθώς και σε τύπους εμφανής διάτρησης αλλά με διακριτικές σκοτίες(τύπος Topline) που προσφέρει τοποθέτηση των πανέλων χωρίς εμφανείς αρμούς.

Φινίρισμα
Παραδίδονται σε διάφορες μορφές ανάλογα με τις ακουστικές αλλά και Αρχιτεκτονικές απαιτήσεις του κάθε χώρου. Ανάλογα τον τύπο, εκτός της επένδυσης με φυσικούς καπλαμάδες υπάρχει η δυνατότητα να παραδοθούν βαμμένα σε διάφορα χρώματα RAL.

Διαστάσεις
Οι διαστάσεις τους καθορίζονται ανάλογα τον τύπο και την χρήση. Όλοι οι τύποι των Ακουστικών Πανέλων LAWAPAN και TOPLINE παραδίδονται έτοιμοι φινιρισμένοι και δεν απαιτούν καμία επιπλέον επεξεργασία ή συντήρηση.

Lawapan
Κατά τη σχεδίαση μιας νέας κατασκευής και εκσυγχρονισμού, τοίχοι και οροφές χαρακτηρίζουν την εμφάνιση. Και ως μέρος της κατασκευής είναι σημαντικό για την πυρασφάλεια και την ακουστική. Το Lawapan ® αποτελείται από ένα πρόγραμμα πάνελ οροφής που πληροί όλες τις απαιτήσεις. Ο πυρήνας του πάνελ αποτελείται από MDF κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο (ESW) με διακοσμητικό άνω στρώμα στην ορατή πλευρά. Η ακουστική επιτυγχάνεται με επίπεδα (απλά) πάνελ για ανάκλαση και από πάνελ με στρογγυλές ή οβάλ διατρήσεις για απορρόφηση.

Διαστάσεις και υλοποίηση προσαρμοσμένες στο έργο. Εύκολη εγκατάσταση στο εργοτάξιο και χωρίς συντήρηση. Το πρόγραμμα δημιουργήθηκε σε συνεργασία με αρχιτέκτονες και εγκαταστάτες. Αυτό είναι το σημείο εκκίνησης: ευπροσάρμοστο, πρακτικό, με λεπτομέρεια και οικονομικά αποδοτικό με έξυπνη χρήση πρώτων υλών και συναρμολόγηση με προφίλ Τ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα 4 μοντέλα οροφών. Επιπλέον, υπάρχουν επίσης δύο επιτοίχια, τύπου Standard και Trend.

Μεμονωμένα αφαιρούμενα πάνελ εξασφαλίζουν πλήρη πρόσβαση στο χώρο πάνω από την οροφή (πλήρης). Αυτό είναι σημαντικό για περιοδική συντήρηση και επιθεωρήσεις. Χάρη στη χρήση μεταλλικών προφίλ T-24, τα πάνελ είναι γρήγορα και εύκολα στη συναρμολόγηση. Ανάλογα με το μοντέλο, τα προφίλ είναι είτε ορατά, μερικώς ορατά ή αόρατα μετά τη συναρμολόγηση.

 

Photo Gallery

Δείτε επίσης

Κατηγορία

Εσωτερικές Επενδύσεις

Διαθέσιμα αρχεία

Inspirationbook-Lambri-Woodpanels-