Στηρίγματα

Στηρίγματα Δαπέδου Εξωτερικού Χώρου  GQ – Pedestals

 

Στηρίγματα ρυθμιζόμενης κλίσης και ανύψωσης δαπέδων εξωτερικού χώρου, με δυνατότητα υπερύψωσης από μόλις 17mm έως και 950mm.

Ιδανικά για εφαρμογή σε χώρους που δεν πρέπει να τραυματιστεί η μόνωση όπως ταράτσες καθότι δεν απαιτείται μηχανική στερέωσή τους.

Οι κεφαλές των στηριγμάτων είναι σε θέση να δεχτούν πλάκες πεζοδρομίου, μάρμαρα, δάπεδα deck, καθώς και υποδομές στήριξης για οποιαδήποτε τελική επιφάνεια.

Γρήγορη αποστράγγιση υδάτων

Τα κενά μεταξύ των πλακιδίων ή των σανίδων επιτρέπουν στο νερό να στραγγίζει ελεύθερα και γρήγορα από την επιφάνεια του δαπέδου. Δεν υπάρχει νερό στην επιφάνεια.

Πρόσθετη θερμομόνωση κτιρίου

Το σύστημα ρυθμιζόμενων βάσεων παρέχει καλύτερη θερμομόνωση. Το διάκενο αέρα μεταξύ του δαπέδου και της μόνωσης προκαλεί συνεχή κυκλοφορία αέρα, γεγονός που αυξάνει τη διάρκεια ζωής των μονωτικών ιδιοτήτων της μεμβράνης.

Απόκρυψη εγκαταστάσεων

Τα υπερυψωμένα δάπεδα σε ρυθμιζόμενα στηρίγματα επιτρέπουν την εγκατάσταση εξοπλισμού στο διάκενο που δημιουργείται. Όλα τα καλώδια και οι σωληνώσεις μπορούν να τοποθετηθούν ελεύθερα κάτω το δάπεδο και να είναι επισκέψιμα ανά πάσα στιγμή.

Χαμηλότερο βάρος υποδομής δαπέδου και άριστη τελική επίπεδη επιφάνεια εφαρμογής

Photo Gallery

Δείτε επίσης

Κατηγορία

Συστήματα Δαπέδων

Διαθέσιμα αρχεία

Brochure GQ Pedestals

Quality Pedestals GQ