Υπερυψωμένα

Συστήματα Υπερυψωμένων Δαπέδων Εlevfloor της Oddicini

Τριάντα χρόνια ανάπτυξης και η εμπειρία που αποκτήθηκε από εγκαταστάσεις σε 70 διαφορετικές χώρες σε όλο τον κόσμο διασφαλίζουν ότι τα υπερυψωμένα συστήματα δαπέδων Elevfloor επιλύουν όλα τα προβλήματα που συνήθως προκαλούνται από ασυμβατότητα μεταξύ των αρχιτεκτονικών περιορισμών και των διαρκών αλλαγών που απαιτούνται από την εξελισσόμενη τεχνολογία.

Τα υπερυψωμένα δάπεδα Elevfloor αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι των σύγχρονων επαγγελματικών κτιρίων κι εφαρμόζονται κατά κόρον σε μεγάλα κτίρια γραφείων, νοσοκομεία, μουσεία, αεροδρόμια, server rooms και άλλα πολλά. Το διάκενο που δημιουργείται ανάμεσα στην πλάκα και το δομικό στοιχείο του δαπέδου χρησιμοποιείται για την όδευση των ισχυρών / ασθενών ρευμάτων, του κλιματισμού και των υδραυλικών σωληνώσεων του κτιρίου, καθιστώντας τα πλήρως επισκέψιμα ανά πάσα στιγμή.

Πλάκες δαπέδων

Ο πλάκες Elevfloor παραδίδονται στην κλασσική εκδοχή σε διάσταση 600x600mm με περιμετρική επικάλυψη άκαυστου ABS, φίλμ αλουμινίου στον πυθμένα και το επιθυμητό φινίρισμα άνωθεν.

Παραδίδονται επίσης και με τον επιθυμητό πυρήνα πλήρως εγκιβωτισμένο σε λαμαρίνα ή και ημι-εγκιβωτισμένο σε “ταψί” λαμαρίνας, για χώρους με αυξημένες ανάγκες αντοχής φορτίων και πυραντίστασης.

Ο πυρήνας των πανέλων μπορεί να είναι από υψηλής πυκνότητας μοριοσανίδα η και πυρήνα ανυδρίτη.

Η τελική επικάλυψη των πανέλων είναι διαθέσιμη με διάφορα υλικά όπως HPL, PVC, Linoleum, μάρμαρο, γρανίτη, κεραμικό πλακάκι, φυσικό ξύλινο παρκέ, μοκέτα, κα.

Υποδομή στερέωσης

Η μεταλλική υποδομή στερέωσης είναι βασικό στοιχείο του υπερυψωμένου δαπέδου, αφού καθορίζει την επιθυμητή ανύψωση και το φορτίο που μπορεί να δεχτεί η επιφάνεια.

Αποτελείται από τα στηρίγματα – “ποδαρικά” που είναι κάθετα μεταλλικά στοιχεία ρυθμιζόμενα σε ύψος και τις διαδοκίδες στερέωσης που παραδίδονται σε διάφορες διατομές και με διάφορους τρόπους κλειδώματος.

Το σύστημα στερέωσης είναι διαθέσιμο σε διάφορα ύψη από το ελάχιστο των 45mm έως και 1.300mm.

Ειδικά τεμάχια

Ράμπες, σκαλοπάτια, στόμια εξαερισμού, διάτρητες πλάκες κι άλλα πολλά είναι διαθέσιμα για την πλήρη κάλυψη των απαιτήσεων του έργου.

Photo Gallery

Δείτε επίσης

Κατηγορία

Συστήματα Δαπέδων

Διαθέσιμα αρχεία

elevfloor-catalogo