Ξύλινες επενδύσεις εξωτερικών όψεων Prodema ProdEX

Ξύλινες επενδύσεις εξωτερικών όψεων Prodema ProdEX

Επένδυση εξωτερικών όψεων με ξύλινα πανέλα Prodema prodex οποιασδήποτε μορφής και σχήματος βάσει των σχεδίων της μελέτης που κατασκευάζονται από πυρήνα θερμοσκληρημένης συνθετικής ρητίνης κυψελωτών ινών υψηλής πυκνότητας που επενδύεται εξωτερικά με άριστο φυσικό καπλαμά Eyong που έχει πλήρως εμποτιστεί με ειδική ρητίνη Prodema εξασφαλίζοντας έτσι την πλήρη ανθυγρότητά του αλλά και την σταθερότητα των χρωμάτων κατά την έκθεσή τους σε UV ακτινοβολία.

Επιπρόσθετα η εμφανής πλευρές των πανέλων θα έχουν επενδυθεί με ειδικό ακριλικό φίλμ Prodema το οποίο φράζει όλους τους πόρους της επιφάνειας καθιστώντας την επιφάνεια αυτοπλενόμενη και δίνοντας ματ υφή.

Πανέλα χωρίς φυσικό καπλαμά αλλά με χρωματική απόδοση δεν γίνονται αποδεκτά. Τα πανέλα θα πρέπει να έχουν ειδικό βάρος 1,4kg/dm3 κατά ΝF 51005 να μην παρουσιάζουν υγροαπορρόφηση μεγαλύτερη από 2% σε 721/20°C εάν η μηχανική τους αντοχή θα πρέπει να είναι 170mpa κατά ΙSO 178 για θραύση και 70mpa κατά ISO 178 για στατική καμπύλη. Η ακαυστότητα των πανέλων θα πρέπει να είναι τουλάχιστον Μ2 κατά UNE 23727 & NFP 92507.

Photo Gallery

Δείτε επίσης

Κατηγορία

Εξωτερικές Επενδύσεις

Διαθέσιμα αρχεία

prodema-catalogue-exteriors