Διατρητές BRUAG

BRUAG διάτρητα πανέλα επενδύσεων εξωτερικών χώρων, εσωτερικών χώρων, όψεις μπαλκονιών, σκίαστρα, πέργκολες και διαχωριστικά χώρων

Τα πανέλα αυτά, όπως θα δείτε, χαρακτηρίζονται από την πολύ μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων σχεδίων διατρήσεων, με μεγάλο ποσοστό ανοικτής επιφάνειας, που προσδίδουν “ανάλαφρη” και διάφανη 3D αισθητική στο τελικό αποτέλεσμα των επενδυμένων επιφανειών.

Ανάλογα την χρήση τους τα πανέλα παραδίδονται με διαφορετικής σύνθεσης πυρήνες και τα σχέδια διατρήσεων γίνονται με τεχνολογία κοπής Laser που εξασφαλίζει υψηλή ακρίβεια κοπής, με πραγματικές γωνίες και χωρίς «στρογγύλεμα» διάτρησης που προκύπτει από την μέχρι σήμερα τεχνολογία κοπής CNC.

Εκτός των τυποποιημένων σχεδίων διατρήσεων που παραδίδονται , ακόμα και τα ειδικά σχέδια διατρήσεων , είναι πολύ εύκολο να παραδοθούν, χωρίς ιδιαίτερο πρόσθετο κόστος.
Το φινίρισμα των πανέλων είναι ειδικές βαφές σε περισσότερα από 3000 χρώματα RAL, NCS, BRUAG Alu, ή άλλου διεθνούς χρωματολογίου και σε ποιότητα ανάλογα την εφαρμογή τους σε εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους .
Τα πανέλα επενδύσεων Εξωτερικών χώρων, με ονομασία CELLON, παραδίδονται με διαστρωματωμένο ρητινούχο πυρήνα ειδικής κατασκευής της BRUAG, σε πάχη 6,8 ή 10mm, ανάλογα την χρήση (επένδυση όψεων ή ως προστατευτικά μπαλκονιών, κλιμακοστασίων κλπ) και σε διαστάσεις παραγωγής πανέλων:
1200 x 1400, 1300 x 3050 ή 1860 x 3630 mm
Έτσι εξασφαλίζεται μεγάλη ελευθερία σχεδιασμού ακόμα και με μονοκόμματα πανέλα μεγάλων διαστάσεων.

Τα πανέλα CELLON χαρακτηρίζονται από το χαμηλό τους βάρος , που δεν επιβαρύνει το κτίριο, και από την εξαιρετική τους αντοχή σε αντίξοες εξωτερικές συνθήκες και έχουν όλες τις σύγχρονες πιστοποιήσεις για ανθυγρότητα, αντοχή σε ακτινοβολία UV, μηχανική αντοχή κατά ΕΝ .

Αναρτώνται σε σκελετό ανάρτησης αλουμινίου, όπως όλα τα υπόλοιπα Συστήματα Επενδύσεων Εξωτερικών Όψεων , που αντιπροσωπεύουμε, ή και με πλαισιωτό σκελετό γαλβανισμένης λαμαρίνας, εάν πρόκειται για ειδικές κατασκευές .

Τα διάτρητα πανέλα BRUAG για χρήση σε εσωτερικούς χώρους, παραδίδονται με διαφορετικούς πυρήνες ανάλογα τις απαιτήσεις και την εφαρμογή (επενδύσεις τοίχων ή οροφών) και σε πάχη από 10 – 30 mm .
Η ποιότητα διάτρησης με τεχνολογία κοπής Laser είναι πολύ υψηλή και το μεγάλο ποσοστό της ανοικτής τους επιφάνειας, μπορεί να δώσει και λύσεις σε θέματα κλιματισμού/εξαερισμού χωρίς την ανάγκη πρόσθετων στομίων, αλλά και να συνεισφέρουν θετικά στην ακουστική των χώρων όπου εφαρμόζονται.

Photo Gallery

Δείτε επίσης

Κατηγορία

Εξωτερικές Επενδύσεις