Εξωτερικές Επενδύσεις FunderMax

Εξωτερικές Επενδύσεις FUNDERMAX Exterior

Η πρώτη εικόνα που δεχόμαστε από ένα κτίριο είναι το εξωτερικό του περίβλημα. Εκείνο οφείλει να είναι αρχιτεκτονικά καλαίσθητο αλλά και να το προστατεύει από οποιεσδήποτε καιρικές και περιβαλλοντικές συνθήκες. Οι ανάγκες αυτές ικανοποιούνται με τον βέλτιστο τρόπο με τη σειρά επενδύσεων αεριζόμενων όψεων Max Compact Exterior F-Quality, της Fundermax, η οποία “μεταφέρει” τις μοναδικές ιδιότητες του υλικού hpl compact (Max Compact) στο εξωτερικό των κτιρίων. Στις ήδη εξαιρετικές μηχανικές αντοχές του συγκεκριμένου υλικού προστίθενται ειδικά φίλτρα για προστασία από τις UV ακτινοβολίες του ηλίου καθώς και πυροπροστασία. Με ολοένα αυξανόμενο αριθμό decor, ο εκάστοτε σχεδιαστής μπορεί να εμπνευστεί την μοναδικότητα – ταυτότητα του κτιρίου μέσα από μια μεγάλη παλέτα χρωμάτων, σχεδίων και υφών από ένα κορυφαίο προϊόν τόσο σε λειτουργικότητα όσο και σε αντοχή.

Τεχνική περιγραφή εξωτερικών επενδύσεων Fundermax

Επένδυση εξωτερικών όψεων με συμπαγή πανέλα FUNDERMAX. Τα πανέλα χαρακτηρίζονται ως «διαστρωματωμένα πανέλα υψηλής συμπίεσης» πιστοποιημένα κατά EN 438-6 EDF με επιπλέον προστασία για τις καιρικές συνθήκες. Αυτή η προστασία δημιουργείται από τον εμποτισμό των συσωματομένων ανόργανων στοιχείων με διπλά σκληρυμένη ακρυλική – πολυουραιθανική ρητίνη.
Η ειδική επεξεργασία της επιφάνειας με διπλή ακριλική στρώση (NT) προσδίδει εξαιρετική αντοχή στον χρόνο, κλάση 4 – 5 κατά ΕΝ ISO 4892-2, και υπερκαλύπτει τις σύγχρονες απαιτήσεις για αντοχή κατά ΕΝ 438.
Επίσης δεν απαιτεί καμία ειδική συντήρηση καθώς οι επιφάνειες χαρακτηρίζονται ως αυτοπλενόμενες.
Τα πανέλα έχουν ειδικό βάρος 1,45kg/dm3 κατά ΝF 51005 και ευκαμψία κατά Κατά ΕΝ438 ≥ 90. Η ακαυστότητα των πανέλων θα πρέπει να είναι B-s2, d0 κατά EN 13501-1 και φθάνει και μέχρι Α2-s1, d0 κατά EN 13501-1.

Διαστάσεις παραγωγής πανέλων:
2800 x 1300mm
2800 x 1854mm
4100 x 1300mm
4100 x 1854mm

To πάχος των πανέλων είναι 6, 8, ή 10mm και υπάρχουνε διαθέσιμα πολλά ακόμη πάχη για ειδικές εφαρμογές όπως καμπύλες επιφάνειες, δάπεδα, διαχωριστικά, επένδυση μπαλκονιών κτλ

Τρόποι τοποθέτησης :
• Με αφανή τρόπο στήριξης με ειδική κόλλα στερέωσης.
• Με αφανή τρόπο στήριξης με σκελετό αλουμινίου βιδωμένο στο πάνελ και στον τοίχο.
• Με μηχανικό τρόπο στήριξης με εμφανείς βίδες βαμμένες με ηλεκτροστατική βαφή.

Photo Gallery

Δείτε επίσης